U bevindt zich in
Veilig Internet
DWARSLIGGER
HoofdstukkenHoger Menu Pagina's start CyberCrime CyberSecurity Verhogen DDOS DTC en veilig digitaal ondernemen DTC geeft advies De juiste helpdesk vinden Eerst checken, dan klikken Hoe kan ik veilig e-mailen Iets goeds doen met hacktalent Incident Responce InternetBankieren Kan ik inet oplichting voorkomen Malware Nephelpdesk aan de lijn Ontwrichting Maatschappij Phisting Welke Maatregelen kan ik nemen negen tips voor internet BestandenCybersecuritybeeld csbn 2019.pdf
Index

Welkom op deze website.
Op het gebied van ICT zijn er een aantal misvattingen en onduidelijkheden, vooral voor leken zijn er een hoop dingen verwarrend.
Op deze website wil ik proberen, om een aantal begrippen te verduidelijken en uit te leggen, waardoor de verwarring (hopelijk) minder wordt.

Tegenwoordig is de criminaliteit voor een groot deel verplaatst naar het internet.
Zo worden er b.v. e-mails verzonden, die zogenaamd van een bank afkomstig zijn, maar die in werkelijkheid uw gegevens willen hebben, om uw geld afhandig te maken.
Daarnaast is er ook malware, die probeert om uw gegevens uit de computer door te geven aan criminelen, dit ook om uw geld afhandig te maken.
Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar er zijn voor oplichters veel meer mogelijkheden.
Valid HTML 5.0 Valid CSS
Een link is een pagina,
een link is een hoofdstuk,
een link is in een externe website,
een link is een download.
© Dwarsligger.org, overname met bronvermelding toegestaan,
tenzij anders aangegeven.
Ron's CMS versie 200924a
Samengesteld in
Inhoud grootte
Aangemaakt op
Aangepast    op
10776 µsec.
6644 bytes
12 aug 2019
12 aug 2019