U bevindt zich in
home
Dwarsligger
startBesturingssystemen Beveiliging en Voorschriften Bronnen en Linken De Toekomst Digitale Toegankelijkheid GDI Wet Digitale Overheid Hackers en Hacken Onze Standpunten OpenData OpenSource OpenStandaarden Overheid Rechten en Plichten Veilig Internet Wat is Linux plaatjes Copyright LinkenWaarom deze websiteWie ben iktree

Mate

De MATE Desktop Environment is de voortzetting van GNOME 2.
Het biedt een intuïtieve en aantrekkelijke desktopomgeving met traditionele metaforen voor Linux en andere Unix-achtige besturingssystemen.

MATE wordt momenteel actief ontwikkeld om ondersteuning voor nieuwe technologieën toe te voegen met behoud van een traditionele desktopervaring.
Zie de Roadmap Het MATE Manifesto schetst enkele van de principes die het project begeleiden.

MATE is beschikbaar via de officiële repositories voor de volgende Linux-distributies: MATE is beschikbaar via niet-officiële repositories voor de volgende Linux-distributies: Misschien geeft u de voorkeur aan UNIX? U kunt ook DistroWatch.com opvragen voor alle distributies die MATE ondersteunen.

De MATE-community heeft gedocumenteerd hoe MATE op vele distributies in de installatierichtlijnen moet worden geïnstalleerd.

De naam "MATE", uitgesproken als Ma-Tay, komt van yerba maté, een soort van inheemse soort uit het subtropische Zuid-Amerika.
De bladeren bevatten cafeïne en worden gebruikt voor het maken van infusies en een drank genaamd mate.

Bron: Mate-Desktop.org op 1 januari 2018.

Valid HTML 5.0 Valid CSS
© 2018 dwarsligger.org/
overname met bronvermelding is toegestaan.
Pagina grootte: 6679 bytes.
Gemaakt met Ron's Webber versie 180313a.
Pagina gemaakt in 0.046 seconden,
Pagina aangepast op 15 March 2018 14:57:11.